Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Certificare de produs pentru orice cod CAEN
Brand
SR, SR-S, CE
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Biroul Mărci de Conformitate (ASRO-BMC)
•singura entitate din România abilitată printr-un document legislativ, Legea nr. 355/2002, să acorde la cerere dreptul de utilizare a mărcilor naţionale de conformitate SR(Marca SR este destinata produselor conforme cu cerinţele din standardele romane de produs) şi SR-S(Marca SR-S este destinata produselor conforme cu cerinţele standardelor române de securitate), pentru produsele care sunt conforme cu cerinţele prevăzute în standardele române.
•verificarea dosarului tehnic de conformitate în vederea aplicării marcajului european CE.


Ce este un produs marcat SR / SR-S?

•Sigla SR/SR-S aplicata pe un produs, pe ambalajul acestuia sau pe documentele însoÅ£itoare, înseamna ca acel produs satisface caracteristicile (de dimensiune, securitate, rezistenta, aptitudini de utilizare, etc.) care sunt stabilite printr-un standard român (SR, SR EN, SR ISO, STAS, etc - conform  Catalogului Standardelor Romane in vigoare).
•Produsele cu marca SR/SR-S sunt controlate de catre producator si de catre ASRO BMC, în calitate de organism independent.
•Producatorul se angajeaza sa verifice în permanenta acele caracteristici ale produselor puse în vânzare care sunt certificate.
•ASRO BMC controleaza în perioada de supraveghere performantele produselor marcate SR/SR-S, prin audituri la sediul producatorului si prin prelevarea de produse pentru verificare prin incercari de laborator.

Pentru informaţii privind acordarea mărcilor naţionale de conformitate SR /SR-S , vă puteţi adresa la:
Biroul Mărci de Conformitate (BMC)
Adresa Str. Mendeleev nr. 21-25, Etaj 4, camera 412
Telefon :313 55 16
Fax :16 08 70; 316 77 28.

Persoane de contact Vasilica Hăbuc - Expert certificare.
Din Gura in Gura